öppen
aktivitet

Sommarkortet! Sandmarssafari i Store Hult naturreservat

UTNYTTJA SOMMARKORTET! Länsstyrelsen arrangerar de...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Store Hult naturreservat Bjärehalvön Malmö

UTNYTTJA SOMMARKORTET! Länsstyrelsen arrangerar denna guidade vandring. Såhär står det i deras broschyr:

"Följ med på en guidad vandring i sandens rike för både stora och små. Lär dig mer om insekter o växter som trivs i sanden i naturreservatet Store Hult på Bjärekusten och om projekt Sand Life som restaurerar sandmarker i Skåne.​"

Vi samlas på perrongen på Malmö C för att ta Öresundståget kl 9.​08 (mot Helsingborg). Från Lund avgår tåget 9.​20. I Ängelholm byter vi till buss mot Vejbystrand och sedan blir det promenad till Store Hult naturreservats parkering där vi träffar de andra deltagarna kl 14. Dessförinnan/​efteråt hinner vi nog med lite vandring och fika så ta med matsäck!!! (Jag känner tyvärr inte till hur man promenerar från Vejbystrand till naturreservatet men det ger sig, det ska inte vara så långt).​

Bra väder är beställt!

Guidningen är gratis och om man har Sommarkortet och egen matsäck, så blir hela resan gratis. Det ni!

Välkomna/​Susanna

Tags: promenad vandring gratis

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.