öppen
aktivitet

Kulinarisk resa genom Halland

Följ med på en kulinarisk resa genom Halland! Vi m...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kungsbacka resecentrum Göteborg
9 (0 platser kvar)
Dold info visas när du registrerat dig.
3/5  terrys bil
3/4  Therese bil

Följ med på en kulinarisk resa genom Halland! Vi möts upp på Kungsbacka resecentrum 09.​45 och åker till Skårs gård för chokladfrukost och en titt in i chokladhuset. Därefter fortsätter resan mot Tvååker och Strömma farmlodge. Här blir det hembakt i den mysiga kvarnen. Kanske får något udda ting från inredningsbutiken följa med hem. Sist men inte minst avslutar vi med ett besök på Annas bakgård i Falkenberg. Mitt i centrala stan möts vi av ett Kuba-inspirerat café där det även finns möjlighet till en mojito eller en daiquiri. Mätta och nöjda åker vi tillbaka till Kungsbacka.​

Min lilla röda pärla till bil är liten och går inte så jättefort och naturligtvis delar vi på bensinpengar, ca 100:-/​pers. Max fyra till antalet, vill fler följa med och bil finns så välkomna!

Tags: resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.