öppen
aktivitet

Sommarkortet: Vandring Borstahusen - Ålabodarna - Sundvik - Hilleshögs dalar - Borstahusen: 15 km

Dags att använda Sommarkortet igen! :-) Skall bli ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö
8 (2 platser kvar)

Dags att använda Sommarkortet igen! :-) Skall bli bra vandringsväder på tisdag! Så jag tänkte vandra den fina slingan från mysiga fiskeläget Borstahusen via Ålabodarna, Sundvik och höjderna vid Hilleshögs dalar tillbaka till Borstahusen! Totalt 15 km härliga km!

Vi tar tåget till Landskrona stn och tar bussen till Borstahusen. Sedan går vi norrut och kommer att bl.​a.​passera det mysiga fiskeläget Ålabodarna (där vi kan luncha) Vi kommer att ha utsikt mot Ven under stora delar av vandringen! När vi kommer tillbaka till Borstahusen tar vi bussen till Landskrona stn

Ta med matsäck och fika. Glöm inte badkläderna om du är badfreak, då det finns möjligheter till härliga bad vid Ålabodarna och när vi är tillbaka i Borstahusen!

Hålltider dit: Öresundståg 1032 Avg: 10:08 Malmö C Avg: 10:20 Lund C Ank: 10:35 Landskrona stn

Hålltider hem: Avg: Landskrona stn 16.​26, 16.​52 eller 17.​23

CU / Bertrand

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.