öppen
aktivitet

Cabaret Candyclub

Jag och gubben har bokat showbiljett, finns även m...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan. 2 Malmö
2016-11-07 23:00
Jag och gubben har bokat showbiljett, finns även matbiljetter. Hade varit trevligt med sällskap? Ni som vill göra oss sällskap meddela oss snarast? Vi kommer vara där vid 18-tiden och ta något gott att dricka innan och för att få bra platser. Hoppas vi ses?​ Information! Vinterns hetaste show kommer äntligen till Malmö! ★ ★ ★ ★ "Så bra är Candy Clubs nya show!" Sydsvenskan / HD Cabaret Candy Club är en förförisk twist på verkligheten, vilken gör det provocerande lekfullt och det förbjudna elektrifierande! Lämna dina bekymmer utanför, släpp loss och förundras i vår sexiga thrill-ride full av hits från dåtid till nutid och sensationell akrobatik. En del burlesque och en del cabaret, Cabaret Candy Club en natt du aldrig lär glömma! På klassiskt Candy Club-manér kommer Die Grenze att vända upp och ner på perspektiven tillsammans med förföriska dansare och sångare, vår gladspelande candy-orkester och några av världens främsta varietéartister. En gränsöverskridande föreställning där Albin Ganovic, som för sjunde året iklär sig fracken, hälsar publiken willkommen in till en tänjande föreställning.​ Kombinationen av utsökt meny och dryck med artisteri i världsklass är vårt kännetecken.​ Boka showbiljetter eller bord på www.​candyclub.​se 042 - 13 33 07
Tags: musik dans

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.