öppen
aktivitet

Herrklubben ! 1 plats över !

NU FULLT ! Snacka om sista minuten. Jag har ord...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stockholm

NU FULLT !

Snacka om sista minuten. Jag har ordnat ett arrangemang på en facebokssida där vi äter middag på Herrklubben Sällskapet vid Kungsträdgården i Stockholm. Vi har fått en plats över ikväll kl. 18.​30 pga sjukdom. Någon som med så himla kort varsel kan tänka sig att komma med så vore det kul. Både damer och herrar är välkomna men jag har plats bara för en. Maten kostar runt 185 (huvudrätt) och uppåt och det finns 4-5 rätter att välja på. Finklädsel gäller .. killar  har kostym / kavaj byxa med obligatorisk slips och tjejer fint uppklädda. Finns risk att man stöter på Kungen eller Prins Carl Filip. Absolut inga jeans eller sloppy dressed. Gästavgift 35 kr.​ 

Någon som vill så här i sista minuten ? Jag kommer att lägga upp ett fullt arrangeman till våren här på CiP !

<p dolt nummer /p>

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.