öppen
aktivitet

E-Type

Något man bara inte får missa ;) Vi samlas i...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Liseberg
Örgrytevägen 7 (031-400100 till Liseberg) Göteborg
Kostnad 70:- (årsk
Något man bara inte får missa ;)<br /> <br /> Vi samlas <u><b>innanför stora entren 19.​30</u></b>, konserten börjar 20.​00, jag misstänker att jag kommer gå dit lite tidigare nämligen och då kan jag ju inte gå ut och sedan in igen med mitt årskort.​<br /> <br /> Konsert med E-Type, säg vad man vill om Martin å hans musik, men live brukar det vara en riktigt bra show som oftast skiljer sig en del från hur du hör musiken på radio.​<br /> <br /> Var ett antal år sedan senast jag såg eller jobbade med hans framträdande, men för att ta historia så brukade den goda martin ha för vana att slänga bort syntarna, ta med dubbla trummset, lite riktiga gitarrer och sedan dänga av alla sin discohitar i betydligt tyngre tapningar live.​<br /> <br /> Klippt från Lisebergs hemsida: <br /> Martin E-Type Eriksson anses allmänt vara den största svenska artisten inom genren eurodance. Deltog i Melodifestivalen 2008 tillsammans med The Poodles där de framförde bidraget Line of fire.​
Tags: musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.