öppen
aktivitet

Sol och Vin 1

Har just studerat SMHI:s prognos över de kommande ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Skinnarviksberget Stockholm
2016-06-07 16:00
3 (Annars ställs aktiviteten in)
1000 (994 platser kvar)

Har just studerat SMHI:s prognos över de kommande 10 dagarna, vilken är en kylig historia. Ett lysande undantag är dock tisdagen (om nu prognosen stämmer) som både ska vara varm och solig, vilket bäddar för vinsörplande och solning på Skinnarviksberget. I detta klimat utnyttjar den kloke varje tillfälle som bjuds, även om det råkar inträffa på en tisdag (och det piggar nog bara upp att vara lindrigt bakfull en förmiddag så där mitt i veckan, men man kan förstås välja att bara sola också). Det hela bygger dock på att prognosen är korrekt och att någon insekt på andra sidan jorden inte stökar till det via en "fjärilseffekt" och skapar snöblandat regn istället - kanske f ö ett samtalsämne: KAOS-teorin och väderprognoser? (krävs nog ganska mycket vin i så fall).​

Hitta: Närmaste T-banestation är Zinkensdamm

1? Kanske blir ett återkommande tema under sommaren?​

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.