öppen
aktivitet

Sveriges Nationaldag/ Champagnebrunch

Efter konsultation m Bengt som ifjol var värd för ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Bryggan, Slottsparken Malmö
2016-06-05 00:00
250 (83 platser kvar)

Efter konsultation m Bengt som ifjol var värd för nationaldagseventet så får jag i år äran att vara värdinna!?​


>Vi träffas på Bryggan nedanför slottscafeet och tar med mat, dryck, flaggor och nationaldräkter efter eget önskemål...


Gondolen kommer som förra året att ligga vid bryggan och vi har ett rabatterat pris hos Zefer, 100:-/ halvtimme.​? Jag kommer att lägga upp intresseanmälan till denna som separat aktivitet pga förra året förlorade han många kunder som inte vågade ut på bryggan bland oss. Nu får istället chans att ta in bokningar (om det behövs?​)

Om vi följer traditioner så lär vi inte komma därifrån så tidigt, men oavsett...sätt upp er som intresserade eller kommande och ta mitt telefonnummer. Bra att veta om ni är på ingång när vi ev är på bortgång el om ni undrar var vi är (troligen hörs vi ganska bra?​)



Nya medlemmar är ❤- ligt välkomna...ge en hint så kan vi ta extra väl hand om er, som brukligt!!! Dessutom har vi i år bjudit in 38+ eftersom vi har många cippare med där...Dessutom tror jag att vi kan ha ganska gott utbyte och väldigt roligt med dem/​oss!!!
Så kom igen alla cippare! Visa nu hur ett skönt cip-liv är?​?​!!!
br>




SKA VI SÄNKA BRYGGAN I ÅR?​?​?​

Tags: mat bryggan picnic slottsmöllan

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.