öppen
aktivitet

Film och After Work

Dags igen att smaka av Renés förträffliga, mustiga...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Restaurang Folk och Vänner Östra Tullgatan 5 , Malmö Malmö

Dags igen att smaka av Renés förträffliga, mustiga grytor (finns även vegetariskt alternativ) från kl 17.​00. Kl 18.​30 ska vi sedan se  ATT ÅTERVÄNDA i regi av Pedro Almodovar. Så här skriver innehavaren av filmrättigheten om filmen " Det är i Madrid och nutid. Tre generationer kvinnor överlever både solvindar, eld, vansinne, skrock och till och med döden tack vare deras godhet, lögner och gränslös vitalitet. Raimunda är en ung, mycket attraktiv och hårt arbetande kvinna med en arbetslös make och en tonårsdotter. Hennes syster Sole är något äldre, aningen blyg och lättskrämd. Hon förtjänar sitt uppehälle som damfrisör och tar emot sin kundkrets i hemmet. Deras mor har omkommit i en brand tillsammans med sin make. Modern uppenbarar sig först för sin syster, sedan för Sole, även om de viktigaste och oavklarade frågorna hon lämnat efter sig berör Raimunda och Augustina - hennes granne i byn! Blev prisbelönad i Cannes 2006, bl.​a. Penélope Cruz för Bästa Kvinnliga Huvudroll!"

Tanken är att efter filmen, kan de som väljer att stanna kvar diskutera filmens innehål,  fundera på om/​varför den berör oss... Det är naturligtvis fritt fram att diskutera annat , eller helt enkelt umgås i trevligt sällskap.​ Allt detta till ett pris långt under priset på en biobiljett! De som väjler att gå hem efter filmen får givetvis göra det! Alltså, inga krav,  endast frivillighet och eget intresse gäller.​ Själv brukar jag på grund av jobbet komma vid 18 tiden och stannar gärna efter filmen för samvaro. Jag har kommit på dessa film/​after work kvällar sedan september, sett ett antal fantastisk bra filmer och träffat många trevliga människor! Alla som kommer är mycket välkomna att föreslå filmer som vi ska se efter årsskiftet,  bland det gigantiska urvalet som SWEDISH FILM  har filmrättigheter till 

Ingen föranmälan behövs! Väl mött!

Michael

PS Nästa vecka är jag bortrest, så det blir René själv som kommer att ta hand om er

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.