öppen
aktivitet

Pubquiz på soutshide.

Då var det dags igen för pubquiz!! Jag är där run...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

southside hornsgatan 104 Stockholm

Då var det dags igen för pubquiz!!

Jag är där runt halvåtta och försöker rycka åt mig ett bord, men själva quiz börjar 20:30.​
Det håller på till runt 22:00.​

Observera att jag inte har bokat bord.​

*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*

Så det där som är så tråkigt att behöva skriva. Det här är absolut ingen dejtaktivitet. Öppen för alla alltså. Märker jag då ändå hur ögon trevar iväg efter yppiga kvinnor i baren så harklar jag högt och tittar buttert ner på quizarket. Här är vi för quiz INGET hankypanky. Skulle det då inte hjälpa men jag tydligt märker hur intresset ligger på annat oseriösare håll så stöter jag till under bordet. "Är du glosögd eller?​?​?​?​". Hjälper då inte det heller så är nog tyvärr allt hopp ute. Hopplöst fall sa doktorn och grät.​ Då ser det ju ovanligt dumt ut med några som surmulet sitter nedböjda över ett quizark och medan en annan med ett brett leende på läpparna njuter av all den färgring som besöker Stockholms krogar. Då kan vi lika gärna luta oss bak allihop med en kall öl i näven och ett leende på läpparna och  tänka. Gud har ändå ordnat det perfekt för oss i sin nåd. "Han har givit oss ett litet hus mitt i stan, där ölen alltid är kall och människorna är glada". Amen

Kom anmäld

Kom oanmäld

Kom i tid eller (o)tid.​

Tags: pubquiz quiz

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.