öppen
aktivitet

FIlm och After Work

Dags igen att smaka av Renés förträffliga, mustiga...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Östra Tullgatan 5 , Malmö Malmö

Dags igen att smaka av Renés förträffliga, mustiga grytor (finns även vegetariskt alternativ) från kl 17.​00. Kl 18.​30 ska vi sedan se kvalitetsfilm "Svart katt Vitt katt" från 2008 av den världsberömde regissören  Emir Kusturica.​ Så här skriver innehavaren av filmrättigheten om filmen: "Filmen utspelar sig någonstans i ett land i Balkan, ett land med stängda gränser där lycksökande smågangstrar köper tågvagnar med bensin från Bulgarien. Gangsterkungen Grga Pitic sitter i sitt vardagsrum och citerar Humphrey Bogart för att lära sig att muttra djupt och manligt mellan guldtänderna. Yngre systrar och bröder används som ersättning i skrupelfria bröllopsplaner. Kort sagt, galenskapen flödar men över alltihop vilar den starka tron på att kärleken alltid segrar. Till slut är det dags för dubbelbröllop och orkestern sitter uppsurrad i ett träd medan katterna tittar på.​" Allt detta till ett pris långt under priset på en biobiljett! Tanken är att efter filmen, kan de som väljer att stanna kvar diskutera filmens innehål,  fundera på om/​varför den berör oss... Det är naturligtvis fritt fram att diskutera annat , eller helt enkelt umgås i trevligt sällskap. De som väjler att gå hem efter filmen får givetvis göra det! Alltså, inga krav,  endast frivillighet och eget intresse gäller! Själv brukar jag på grund av jobbet komma vid 18 tiden och stannar gärna efter filmen för samvaro. Jag har kommit på dessa film/​after work kvällar sedan september, sett ett antal fantastisk bra filmer och träffat många trevliga människor!

Ingen föranmälan behövs! Väl mött!

Michael 

PS. På förekommen anledning meddelas att det är vi själva (!), som kommer på film & after work kvällar som väjler filmer bland det gigantiska utbudet som Swdesh Film har filmrättigheter till! Alla förslag på filmer som ska visas efter 2 januari 2016 emottas tacksamt från deltagarna!

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.