öppen
aktivitet

Julmarknad med fotoutställning

Den andra advent kommer Järfälla kultur tillsamman...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Görvälns slott, Järfälla Stockholm
Kostnad ingen

Den andra advent kommer Järfälla kultur tillsammans med föreningen Görvälnlammet att anordna en julmarknad med konst och hantverk vid Görvälns slott i Järfälla. Jag kommer att delta och ställa ut och sälja mina fotografier. Kom gärna förbi och titta!

Görvälns slott ligger jättefint till, precis vid vattnet i en slottspark med olika konstverk och installationer. Normalt är det svårt att ta sig dit utan bil, men den här dagen kommer det att gå gratisbussar i skytteltrafik från Jakobsbergs station. Om man vill komma ut och röra på sig kan man också åka till Kallhälls station och vandra därifrån till Görväln genom naturreservatet. Förutom julmarknaden kommer det att vara en gratis slottskonsert kl 14. Ett bra tillfälle att se Görväln alltså! :)

Själv måste jag stå på min plats, så jag kan inte gå runt med er, men om ni blir ett gäng kan ni ju gå omkring och titta tillsammans och komma förbi mig när det passar.​    

Tags: kultur gratis foto julmarknad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.