öppen
aktivitet

EN FRIBILJETT TILL UNIVERSEUM

Hejsan! Jag har två fribiljetter till Universeum o...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Universeum
Södra vägen 50 (031-335 64 50 till Universeum) Göteborg
Kostnad 0 kr

Hejsan! Jag har två fribiljetter till Universeum och min vän har fått förhinder. Tråkigt att gå själv och jag undrar om någon vill gå med? Fribiljetten gäller från kl 12 till stängning så vi kan komma överens om kl 12 inte passar.​ Jag har ju bara en fribiljett över men om några fler vill hänga på så självklart är det bara att komma men det får väl bli så att den första som anmäler sig får fribiljetten. Hoppas det är ok. Alla i bostadsbolaget har ju fått en fribiljett så det är kanske fler som funderat och vill gå.  Om ni ser detta sent så bara ring eller smsa, det tar ju några timmar att gå runtJag har varit med i citypolarna några år men har nu äntligen fått förstahandskontrakt och landat lite vilket gjort att jag har lite mer ork trots min nackskada efter en bussolycka. Därför önskar jag nu mer vänner gärna i min egen ålder! Kommer lägga upp lite olika aktiviteter framöver och hoppas träffa många nya!

Tags: konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.