öppen
aktivitet

Vandring med övernattning

Hej alla vandrare.​​​​​​?​​​​​ Jag tänker ut och ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Lunsen torpet Uppsala
Kostnad Buss,tåg biljetter. Mat.
2015-10-24 00:00
4 (2 platser kvar)
Dold info visas när du registrerat dig.

Hej alla vandrare.​?

Jag tänker ut och vandra och undrar om någon vill följa med ? Jag tänker besöka Lunsen torpet utanför Uppsala, och övernatta en natt där. Vi träffas på perongen där tåget mot Uppsala går kl 9.​00 den 24 Oktober. Tåget går 9.​09 mot Uppsala. Tänk på att köpa en tillläggsbiljett till Uppsala innan. Sedan kommer vi till Uppsala kl 10.​04 där får vi vänta till kl 10.​30 då vi ska ta en buss Flottsund. Sedan är det 4 km vandring till Lunsen torpet där vi övernattar en natt. Sedan finns det olika förslag hur vi går tillbaka från Lunsen torpet. Samma väg eller en längre väg, det kan vi se när vi är där.​?

Men det kan hända att vi får gå tillbaka samma dag eftersom det är först till kvarn när det gäller sängplatser. Det finns 6 st sängar i torpet så alla kan vara upptagna så ha det i beräkningarna. Men man kan sova på golvet på liggunderlag.​?

När jag var där senast var alla sängar upptagna och många sov på golvet och det gick bra, Väldig trevlig stämmning var det. Det finns ett utedass och en vattenpump sedan är det en kamin i sovrummet och en spis i köket. Gå gärna in och googla på Lunsen Torpet så kan ni läsa mer om det.​?

Att ta med på vandringen kläder för höstvandring, bra skor det kan vara blött, regnkläder. Liggunderlag om vi behöver sova på golvet, sovsäck gas kök, mat två lunch en middag och en frukost.​?

Vi skulle kunna ha en träff innan, och gå igenom och planera för vandringen.​?

Har ni frågor är det bara att skriva i kommentars fältet.​?

Mvh.​?

Göran.​?

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.