öppen
aktivitet

Astrologi

SOLEN OCH MÅNEN Det synliga och det dunkla Förr...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Helmfeltsgatan 10 Malmö
Kostnad 50 för icke medlemmar 30 kr f

SOLEN OCH MÅNEN

Det synliga och det dunkla

Förra säsången gick vi igenom Solen i tecknen. Under hösten tar vi in andra ljuset, Månen, och tittar på Solen och Månen tillsammans i horoskopet. Något av det mest grundläggande med livet på jorden är hur dygnet uppdelat i dag ( Solens tid) och natt ( Månens tid). Detta speglar också något av ljusets betydelse i horoskopet, där Solen visar var och hur vi ger ut av oss själva, medan Månen visar något som är mer privat, eller i allafall otydligt för andra och skiftande. Det finns många olika sätt att nalkas Solen och Månen. Om Solen står för något tydligt och medvetet, så är Månen svårare att koppla grepp om, eftersom den står för handlingsmönster som är instinktiva och oreflekterade. Vi söker trygghet i Månen, och om det den  representerar inte fungerar för oss, blir det svårare för oss att låta våra Solar skina. Redan från början berättar Solens och Månens förhållande till varandra i födelsehoroskopet något om vilka förutsättningar vi har att integrera de två ljusen inombords. Vi tittar närmare på hur detta fungerar med konkreta horoskopsexempel.​

Kvällarna om Solen och Månen leds av Mark Beal.​

Kostnad 50 kr för icke medlemmar och 30 kr för medlemmar i Astrologiföreningen Vintergatan

Vi har fika i pausen kaffe eller te med hembakad kaka 10 kr

Tags: fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.