öppen
aktivitet

Yoga & meditation i höst

Alla ni som har varit på gratis prova på lektioner...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Sydsveriges Yoga och Meditations Center
Stora Nygatan 42 (0721902299 till Sydsveriges Yoga och Meditations Center) Malmö

Alla ni som har varit på gratis prova på lektioner under våren och sommaren på Sydsveriges Yoga och Meditations Center i Malmö vill jag meddela att det är en ny yogasäsong på gång!

Nästa vecka den 31/​?8 och i mitten av september den 15/​?9 börjar det grundkurser till dom som vill lära sig den ursprungliga yogan och avslappningstekniker. (Det börjar även en grundkurs nästa torsdag den 3/​?9 - där finns bara en plats kvar!)
Obs! Ovannämnda datum är inga gratis prova på lektioner men kursstart. Om du vill anmäla dig så gör det via hemsidan!

Dom flesta kurser vi erbjuder är en kombination av Hatha/ Klassisk yoga, andningsövningar, avspänning och meditation.​?
Yoga gör dig mjuk och avspänd i kroppen, andningsövningar ger dig mer energi och hjälper mot andningsbesvär, med avspänningen blir du djupt avslappnad och meditationen ökar din klarhet. Med en sådan lektion (som varar 2 h varje gång) hinner man verkligen gå på djupet. Man känner sig lugn, utvilad och energiskt på samma gång.​?

Sydsveriges Yoga och Meditations Center är skapat till dom som är nyfikna på den Klassika yogan och avspänningstekniker och dom som vill upptäcka mer än bara lite streching. Den typen av yoga passar till alla oavsett ålder eller kön. Läraren guidar allt från grunden och undervisningen går till på ett strukturerad sätt.​?

* Är du lite äldre och är osäker på om du kan hänga med med en vanlig yogagrupp så erbjuder vi även en kurs för seniorer - Senior yoga, start nästa vecka!
* Vill du lära dig enbart att meditera så kom på en meditationskurs!

* Vill du prova på gratis först kan man komma den 4/​?9 kl. 17-19.​?

Se på hela kursprogrammet här.​?

<p dolt nummer /p>

Mer detaljerad info hittar du på hemsidan.​?

Bästa hälsningar

Vigyana Shakti

Tags: yoga meditation hathayoga avslappning

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.