öppen
aktivitet

Fransk film på Kulturnatten

Den franska filmen Dheepan visas på Kino i Lund de...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biografen Kino Kyrkogatan 3, Lund Lund
2015-09-18 21:00
6 (5 platser kvar)

Den franska filmen Dheepan visas på Kino i Lund den 19 september. Jag vill gärna diskutera filmen, på franska, därför föreslår jag att vi träffas på en pub/​?ett café efter filmen. Den varar 109 minuter, det talas franska i filmen och den visas kl. 14. Jag talar inte perfekt franska, men kommer att göra mitt yttersta för att uttrycka mig på det språket. Syftet med aktiviteten är således att se en förhoppningsvis bra fransk film, prata så mycket franska som det bara går, och ha trevligt!

Observera att ni bokar själva biljetter på http://kino.​?nu/​?dheepan och betalningen sker på samma hemsida. Det är Kulturnatt i Lund så det är nog säkrast att boka i förväg.​? Jag har bokat plats 91, rad 6.​? Tjugo minuter innan filmen börjar kommer jag att finnas i foajen, jag har en svart tyghatt på mig och har glasögon (omöjligt att missa mig...). Skulle ni inte hitta mig före filmen väntar jag i foajén tjugo minuter efter att filmen är slut.​? Observera att telefonnumret går till biografen.​

Bienvenu le 19 septembre!

Tags: film francais

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.