öppen
aktivitet

Kurs: The Power to Change Anything

Har du klarhet i vad du vill med ditt liv? Kommer ...
Fler tips på aktiviteter.
Citypolarna har gett ShineNow tillåtelse att arrangera aktiviteter på siten.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Klarblå Coaching Stora Nygatan 42 Malmö
Kostnad 2400
2015-09-02 00:00
2 (Annars ställs aktiviteten in)
6 (3 platser kvar)

Har du klarhet i vad du vill med ditt liv? Kommer det till dig med lätthet och glädje? Har du relationer som hjälper dig?​?​

Svarar du JA på alla frågor ovan? Grattis! Då behöver du kanske inte gå den här kursen. Svarar du NEJ på någon av dem rekommenderar jag att du anmäler dig idag, innan sista platserna också tagit slut.​?

Helgen den 5-6 september lär jag ut mina hemligheter om hur man skapar det liv man vill ha. Här använder vi tankens kraft och en theta frekvens i vår hjärna. Jag har skrivit en artikel om hjärnvågorna som ni kan hitta här: http://www.​?influencinginstitute.​?com/​?wp-content/​?uploads/​?2012/​?09/​?Artikel-Theta-Brain-Wave-Coaching1.​?pdf

CiP får 400 kr rabatt på detta event (ord pris är 2800 kr). Formell och bindande anmälan via den här länken där även betalning sker. Först till kvarn på den som gäller. Välkomna!

https:simplesignup.​se/​event/​63361-kurs-power-to-change-anything-cip

Tags: kurs ofarligt livsbejakande jätteroligt andlighet magi effektivt medial enkelt förändra healingförmåga

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.