öppen
aktivitet

Hollywood theme party

Hej, det verkar ha varit ett visst intresse för at...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Brewhouse
Åvägen 24 (031-834100 till Brewhouse) Göteborg
Kostnad 100

Hej, det verkar ha varit ett visst intresse för att följa med på detta eventet, men få som bokat in sig.​?

Men om någon vill komma så är det som sagt på Brewhouse och det är en mingel kväll med maskerad tema (valfritt) som internations håller i. Efter några timmar så öppnar Brewhouse för allmänheten och då är det en vanlig festkväll.​?

Om någon vill gå så säg till annars så kommer jag gå dit själv då jag har vänner som skall dit men om någon på citypolarna vill gå dit så säg till så kan vi träffas och mingla lite tillsammans :)

Jag har gått två gånger tidigare men inte på Brewhouse och det var kul att mingla med personer ifrån hela världen (det var en del Svenskar med också men generellt väldigt blandat, åldersmässigt, utbildnings bakgrunder, lite mer kvinnliga deltagare skulle jag dock gissa på att det är.​&#nnnn;? Det brukar ingå en gratis drink och ibland mat men det varierar från tillfälle.​?

Detta är en återkommande månadsevent där man träffas på nya platser och det är valfritt att komma utklädd men klart roligare om många gör det. Anyway om det finns intresse så finns der mer info på deras hemsida, man får dock klicka sig fram en del tills man kommer till Göteborgsklubben.​&#nnnn;?​

Event:

On Friday, nth August you are welcome to join us for a themed Event in our new venue, Brewhouse!

Do you want to feel like Marilyn Monroe or George Clooney at the Oscars? Make it happen at a “Hollywood” summer Party!

We all have a bunch of movies in mind that we love to watch again and again. Inspired by your favorite ones, we would like to give our communities some flare this summer: it’s time to get creative on InterNations. Take the last chance to enjoy our summer party!

This time we will help the venue to collect the money and ONLY cash is accepted.​&#nnnn;?​

Entrance: nnnkr (one welcome drink included)
Registration at the venue is open from nn:nn-nn:nn.​&#nnnn;?​

Two mystery gifts: Best outfit & Most creative costume

Please also feel free to share this event on your Facebook or Twitter account!"


InterNations Ambassadors Gothenburg

https:www.​&#nnnn;?​internations.​&#nnnn;?​org/​&#nnnn;?​event/​&#nnnn;?​promotion/​&#nnnn;?​details/​&#nnnn;?​nnnnnnn?​&#nnnn;?​ref=​&#nnnn;?​nw_ei_ct

Tags: fest

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.