öppen
aktivitet

Häng på Boule och Berså

Sedan ett par år tillbaka ligger Boule och Berså p...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Boul och Berså Sjökvarnsbacken 13 Stockholm
Kostnad 20kr för Boule
2015-08-08 21:00
100 (87 platser kvar)

Sedan ett par år tillbaka ligger Boule och Berså på adressen Sjöqvarnsbacken 13, men mysfaktorn är lika stor som förut. Du som inte hittar hit bör gå på Fåfängan först för vi går dit därifrån. Här kan man äta en enkel meny men mycket god, för 20kr så spelar man Boule och det tycker jag vi ska göra. Det krävs ingen kondition och inget bollsinne bara liten styrka ungefär så du klarar av att hålla ett mjölkpaket i handen och kunna svinga armen fram och tillbaka. När det blir mörkt har de jättemysig belysning och det är verkligen ett av Stockholms guldkorn. Boule är en sport där kvinnor och män tävlar på lika villkor och det är verkligen kul och ett sätt att umgås.... Läs informationen om Fåfängan för att hitta oss! Gå inte hit utan att läsa informationen där först och i kommentarsfältet här. Tiden för mötet är inte exakt, bäst är om du går till Fåfängan först.​?

http://www.​?boulebersa.​?se/​?

Tags: boule pub mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.