öppen
aktivitet

Häng på Fåfängan

Vi njuter av Stockholms bästa utsikt på Fåfängan k...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Fåfängan Klockstapelsbacken 3 Stockholm
Kostnad Dricka på plats
2015-08-08 20:00
5 (Annars ställs aktiviteten in)
100 (87 platser kvar)

Vi njuter av Stockholms bästa utsikt på Fåfängan kl 19. En sommar utan att ha varit där är ingen sommar....

http://fafangan.​se/​

Tar en öl, glas vin, cola eller dylikt. För att hitta oss kommer jag ha någon form av scarf, beskrivning på den kan ni läsa i kommentarsfältet senare. Åk buss till hållplats Londonviadukten med nackabussarna från Slussen, gå under vägen, gångtunneln, eller gena över den trafikerade motorvägen. På andra sidan vägen när ni genat eller gått under tunneln, har ni en kulle med en liten stig/​trätrappa eller liknande. Den går ni uppför och vips är ni på Fåfängan! Leta runt där, kanske vi står på träavsatserna, beror liksom på, hur mycket folk och vädret. <strong dolt nummer /strong>, där kör vi ett Bouleparti eller bara hänger och äter, ett av Stockholms mysigaste ställen.....

Tags: boule pub

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.