öppen
aktivitet

Vin och Sol

Jag missade förra helgens vinkväll och tänkte mi...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Mariaberget Bleckhornsgränd Stockholm
Kostnad Beroende på egen konsumtion
2015-07-24 16:00
5 (Annars ställs aktiviteten in)

Jag missade förra helgens "vinkväll" och tänkte mig ett liknande arrangemang imorgon, fredag, om det finns intressenter och ännu icke uppbokade denna sena timme. Både SMHI och Yr skriver att det kommer att bli soligt (och med svenska mått ganska varmt).​? Platsen, som förhoppningsvis kommer att bada i sol under kvällen, är Mariaberget med utsikt över vattnet. Var och en tar med sig dryck och eventuell mat enligt eget önskemål och om det finns intresse kan vi dra vidare till pub/​?bar/​?nattklubb när det börjar mörkna (jag kommer därför ta med mig saker som är kastbara/​?källsorteringsbara eftersom det kan vara jobbigt att släpa runt på picknik-korg på sådana ställen). Föreslår att vi träffas vid tunnelbanespärrarna station Mariatorget (uppgång Swedenborgsgatan - längst bak om man kommer från stan) kl 18 (de som ev kommer senare ringer eller letar upp oss på berget). Om väderprognosmakarna mot förmodan gör helomvändning och det istället blir regn så blir det inställt (risken torde dock vara extremt liten så här nära inpå och med inget regn förutspått ett dygn både före och efter fredagskvällen).​?

Tags: mat bada

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.