öppen
aktivitet

Teater Jenny from Hörby

Träff 18:40 vid ingången Jenny from Hörby Urpr...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Intiman / Östra Rönneholmsvägen Malmö
Kostnad Ordinarie

Träff 18:40 vid ingången

Jenny from Hörby

Urpremiär på Intiman den 22 februari 2008

<p dolt nummer br>Onsdag-fredag kl 19, lördag kl 18

Föreställningens längd:
2 tim och 20 min (inkl paus)

Av Dennis Magnusson

Vad gör du om ditt barn vill bli porrstjärna?​
Det handlar om stora bröst, dildos och om att lyckas och bli älskad. Jenny Swede tänker bli porrstjärna till mamma Gunillas förtvivlan. Gunilla är Augustvinnare på väg bort från medialjuset. Hon vill få Jenny att ge upp sin dröm. Men hur långt kan hon gå innan banden går av mellan henne och Jenny?

Inom loppet av några år gör Jenny kometkarriär från hemmagjord porr hos Christer Strömblad till påkostad kostymfilm i San Fernando Valley, USA. Hela tiden ledsagad av pojkvän och medaktör Simson.

Men nu är Jenny tillbaka i Hörby och barndomsbästisen Annika är gravid och har köpt hus. Är inte det bättre än att ha sex framför kameran? Ska Jenny plugga upp betygen eller ge porren en sista chans? För om hon lyckas hela vägen – då hade hon ju rätt hela vägen. Eller?

Tags: teater barn

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.