öppen
aktivitet

Don´t mention the war

Det var meningen att vi skulle gått den 12 men det...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg
Kostnad 70
3 (1 platser kvar)
Det var meningen att vi skulle gått den 12 men det blev inställt så nu kör jag den 14 istället. Ännu en modig och gränslös föreställning på Angereds Teater. En visuell och poetisk föreställning som med komedins hjälp ställer frågan om vilket ansvar vi har för hur världen ser ut och vår förmåga att förändra den. Tillsammans med en internationell ensemble och en förkärlek till det burleska presenteras en show som blandar teater, dans och mim i en kreativ mix. Jag har beställt 4 biljetter till det fina priset av 70 istället för 140 som det kostar i vanliga fall. Sätt upp er senast den 12/​3. Vi träffas 18.​30 utanför. Efter teatern så kan man ju gå vidare till dubliner och de andra ciparna.​
Tags: teater

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.