öppen
aktivitet

Kolla på en Harold (Improteater)

https:www.facebook.com/events/778156652279462/ ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Buratino Torpagatan 2 Göteborg
Kostnad 60 kr

<a href="https:www.facebook.com/events/778156652279462/" dolt nummer /a target="_blank">

Hej, Jag går en kurs i långform Harold (improvisationsteater) och vi ska ha uppspel den 12 mars på Teater Buratino kl 18.​
Man kan komma dit genom att ta spårvagn eller buss till hållplatsen Härlanda. KOmmer man från stan fortsätter man åt samma håll som spårvagnen går ca 300 meter så hittar man teatern i ett friliggande hus.​ 

Det vore jättekul om ni kunde komma och titta på oss. VÅr föreställning är ca 30 min lång sen kommer en halvtimmes paus och efter det följer en annan föreställning som heter "Scentid, Oprentetiös underhållning för barnsliga vuxna" med Anders och Peter (peter är vår lärare). Tanken är att man stannar kvar och ser även denna förställning. Inträde 60 kronor!

Man kan köpa lite öl eller vin och de brukar bjuda på lite smått och gott om man är tidig.​

Tags: teater

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.