öppen
aktivitet

Astrologi

Astrologi från grunden   EN RESA GENOM T...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Helmfeltsgatan 10 Malmö

Astrologi från grunden

 

EN RESA GENOM TECKNEN:

VÄDUREN - JUNGFRUN

Alla känner till de 12 tecknen genom Solens årliga vandring. Det är Solens placering i tecknen som avgör vilket tecken man sägs ?vara född i?. Även om detta är en grov förenkling av astrologin, så utgör ändå Solen en stark grundton i karaktären, eftersom man gärna utstrålar Solens teckentillhörighet. Under två kvällar kommer tecknens grundenergier att beskrivas i tur och ordning, utifrån premissen att de representerar teman och uppgifter som kommer till uttryck i livet, och att Soltecknet ger en stark vink om vad individen har att bidra med. Under den första kvällen avhandlas Vädurens ledande, igångsättande energi, Oxens lust att ge saker form, Tvillingarnas kommunikativa förmåga, Kräftans uppgift att ge ett känslomässigt sammanhang, Lejonets lyskraft, och Jungfruns mer funktionella natur.​

Kvällarna om tecknen leds av Mark Beal.​

Vi håller till på galleri Gallica hörnet Helmfeltsgatan - Thottsgatan

Inträde 40 kr för icke medlemmar, fika i pausen 5 kr te eller kaffe, 5 kr hembakad kaka.

Medlemmar 30 Kr

 

 

 

Tags: fika vandring promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.