öppen
aktivitet

Vinterpromenad i (ev) solsken: TH - Knivsåsen - Dalby stenbrott ToR - 8 km

Vill du hänga med på en härlig vinterpromenad Torn...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Torna Hällestad Malmö
14 (0 platser kvar)

Vill du hänga med på en härlig vinterpromenad Torna Hällestad - Knivsåsen - Dalby stenbrott ToR

Det är stor chans att det skall bli solsken på söndag så det blir vandring över öppna fält, hagar, åsar och skogsdungar o grusvägar. Efter promenaden belönar vi oss med kaffe/​te och en hemmalagad bakelse på TH egna mysiga kaffé som kallas för Tolvan .(Som förhoppningsvis har öppet, de brukar ha öppet alla söndagar) Jag har begränsat antal platser p.​g.​a att vi vill ju inte äta upp alla bakelser för ortsbefolkningen. :-) OBS! Ta med kontanter, för dom tar inte kort!

Vi träffas på parkeringen vid TH:s gamla nerlagda Icaaffär Willes och går slingan som tar cirka 2 timmar för att sedan avsluta promenaden vid Kaffét!

Ta på ordentligt med kläder då det eventuellt kan blåsa en del! Det kan också vara blött i markerna då det har regnat en hel del, så ta på vattentåliga skodon!

CU Bertrand

 

 

Tags: promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.