öppen
aktivitet

quiz på golden days

årets första quiz på golden. beckis har annat för ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

The Golden Days
Södra Hamngatan 31 (031-132022 till The Golden Days) Göteborg
16 (2 platser kvar)

årets första quiz på golden. beckis har annat för sig ikväll så jag tar la och lägger upp aktiviteten i väntan på att originalet  tar över igen ;D 

aktuellt, sport, musik, film och lite gott och blandat är sakerna ni ska träna lite extra på, för siktet är så klart inställt på vinst. det är som vanligt kontanter som gäller vid köp under 200 i baren. de flesta brukar käka innan, och om de inte förnyar sin 55-kronorsmeny (innan kl 19) så väljer man mellan, fish & chips, köttbullar med potäter inte mos, pytt i panna och vitlöksbröd med aioli. har jag glömt något, ja ja alla vet väl i nuläget vad som gäller ;)

för er som inte vet, kom och umgås med härliga människor, hälsa på linus i baren, kanske även få douglas (tror jag han heter) i baren att känna sig hemma. och inte att förglömma, få edvin att känna sig som en kung i sin quizmasterroll :)

Tags: musik quiz film träna pubquiz

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.