öppen
aktivitet

Gbgimpro- Melodifestval 2015

Improvision Song Contest.  Vore kul om flera ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stenhammarsalen, konserthuset Viktor Rydbergsgatan Göteborg
2014-11-12 23:59

Improvision Song Contest.​ 

Vore kul om flera ville följa med! Jag kan boka biljetter för de som sätter upp sig som kommer senast onsdag nästa vecka!

Improvision song contest är vår version av den klassiska  melodifestivalen ? fast helt improviserad! ISC är en både en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen som arrangeras en gång om året under mars månad.​

Då bjuder vi in skickliga improvisatörer från hela landet som skapar kompletta låtar framför ögonen ? och öronen ? på publiken.​ En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och samtidigt en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat!

Vid entrén får publiken skriva förslag på låttitlar. Under föreställningens gång drar sedan artisterna var sin låttitel, samtidigt som bandet lottar fram en genre ?det kan vara allt från eldig tango till smäktande powerballad ? och sedan framför artisterna sina nummer direkt, helt utan förberedelse!

Självklart kryddas aftonen även med melodifestivaltypiska ingredienser som glammigt värdpar, snabbgenomgångar, fulländad bakgrundskör, sprudlande mellanaktsnummer och mycket mer!

Det kan bli hur galet och roligt som helst när text och musik blir till i stunden, och publiken garanteras en helkväll med massor av skratt!

ISC har arrangerats av oss  under 9 år och för att möta publiktrycket har evenemanget fått flytta till allt större scener, och numera arrangeras ISC i anrika Stenhammarsalen på Konserthuset i Göteborg.​

När: 22 mars

Var : Stenhammarsalen på Konserthuset

Tid: 17-20

Pris: 274kr , 224 för studenter ( inkl serviceavgift)

<p dolt nummer /a>

Tags: fest festival

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.