öppen
aktivitet

Barn o Höstlov!

Uppdatering Äntligen Höstlov. Iallafall för oss...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Danmark Legoland, Ellerhammers alle 2 holid Göteborg
Kostnad delar på stuga o ev bensin
2014-10-23 00:00
1 (Annars ställs aktiviteten in)
Uppdatering Äntligen Höstlov. Iallafall för oss med barn:) Detta är en akt med barn.
För dig som vill ha en bra semester med ditt barn men vill ha sällskap säger jag: Häng på mig och min pojk Dennis till barnens nöjesfält, Legoland:)

Jag har bokat både båt ner till Fredrikshamn OCH en pirat stuga inne på Legoland där det är plats för 1 vuxen till o 2 barn förutom mig o min son snart 10 år.​
Det kunde vara kul för både barn o oss, ensamstående med barn att umgås o ha trevligt i grupp. Det är alltid trevligare att va fler än att göra något själv (igen)!
Så vad tycker du? Stuga med toalett o sedvanliga inredningar med gång avstånd till både Legoland och vattenlandet Lalandia, ett enda stort äventyr för både liten o stor är bokat Från onsdagen 29 okt
till 1 nov.​Där spenderar vi några nätter på holiday village semesterbyn familjerna föredrar. Den stuga vi hyrt har pirat motiv.
Kolla gärna in www.​legoland. dk o sök på holiday village.
Kolla även in Lalandia. Där ser du allt du behöver. Roliga semestern kan börja.
Det är en mysig liten stugby 450 meter från själva legoland med alla dess nöjen. Trött efter en dag där, ja då har vi vattenlandet Lalandia precis bredvid. Eller tv på rummet o restaurangen intill.

Priser: För 5 Pers kr 3037. 3 nätter.
Parkering finns.​
Resa med tåg eller flyg till Billund går jätte smidigt. Har kollat. Anknytning finns alldeles nära stugbyn.
OBs: Då jag o Dennis åker till Cypern o kommer hem 2 dagar innan denna resa är det bra om jag vet innan den 20 okt.
Alternativt att du skickar s m s till mig som jag kan kolla av o svara på när vi möts på ett samlings möte hos mig den 27 kl 19 för att stämma av. I dags läget har jag bokat båt resa till Fredrikshamn som första anhalt.
Tags: barn

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.