öppen
aktivitet

ny bokklubb på G

den älskade hösten är på väg, tjohooo. snart får m...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

krokslätts parkgata 57b Göteborg
6 (0 platser kvar)

den älskade hösten är på väg, tjohooo. snart får man tända ljus och läsa en go bok i soffan under en varm filt. saknar hösten, inte bara för ljusen och filten utan för att det är en härlig tid på året. men jo jag kommer nog oxå gnälla på regn och rusk framöver, men ack så myyysigt :)

jag har precis börjat läsa 438 dagar av johan persson & martin schibbye. blir helt fast i boken, så den skulle jag vilja prata om med likasinnade läsande personer. hoppas på härliga människor att diskutera böcker med i höst och även de nästkommande årstiderna.​ 

förra försöket på bokklubb blev lite splittrad med mycket olika åsikter och viljor. hoppas vi kan hitta liknande böcker vi vill läsa och att intressanta ämnen kommer upp på våra träffar. har haft några bokklubbar nu, så ser fram emot även denna.​ 

Tags: fika bok

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.