öppen
aktivitet

tropicalislands

Hej på er allihop! I våras var jag och Håkan på Tr...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Berlin- tropical island Göteborg
Kostnad 1700-1950
9 (0 platser kvar)

Hej på er allihop! I våras var jag och Håkan på Tropical Island med våra barn. Detta badhus var helt otroligt! När vi klev in i denna ombyggda zeppelinarhall så ver det som att komma till tropikerna.​ Det var som att vara utomhus och det var inga jobbiga ekoljud som brukar störa mig på badhus. Det finns flera olika pooler, matställen, strand, hängmattor, relaxavd, pub, mm. På helger även shower över vattnet. Vi har bokat tre dubbelrum men fyller på efterhand. Vi såg många vuxna som var där utan barn och relaxade och hade kul ihop. Det ska bli underbart att komma till värmen i oktobermörkret. Poolerna är öppna dygnet runt, så det blir bra med nattbad:). Priserna inne på stället är OK. En drink 5 eur, öl 4 och middag ca 10. Vi kan åka både vuxna (och med barn om någon känner för det.​) Själva tänker vi inte ha med barn. Den första länken visar hur boendet kan se ut. Den andra visar hur det ser ut där inne. Vi åker fredagen den 31 okt tidigt på morgonen typ 06:30. Färden går via Helsingör/​Helsingborg samt Rödby/​Puttgarden Vi lämnar ca 13:00 på lördag för att resa vidare till Stettin där vi bor en natt på ett enklare hotell. Vi bokar bord i förväg på en trevlig restaurang runt 19:30. Färjan från Sassnitz går 16:30 på söndagen och ankommer Trelleborg 20:30. Därifrån är det 30 mil till Göteborg. Begränsa er inte till Cip.  Vi har med två vänner som inget vet om Cip i nuläget(vilket dom lär göra när vi kommer hem;)

<p dolt nummer /p>

https:www.​youtube.​com/​watch?​v=​3KHvM2b-2rY

Vi kommer ha skitkul,  häng på!

Tags: barn

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.