öppen
aktivitet

En av dessa 100 sommardagar: Kvällspicknick i Lomma med havsutsikt

Hej alla mat-, dryck-, sol-, sällskaps- och vatten...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

sandhamnsgatan 27 Lomma Lund

Hej alla mat-, dryck-, sol-, sällskaps- och vattendyrkare. Tänkte njuta av en av dessa 100 sommmardagar med en kvällspicknick med havsutsikt, det ska bli runt 23 grader på onsdag :-)

Så häng med och ta med något att äta och dricka, omgås i trevlig Cip-anda, sitt och spana på fiskmåsar, segelbåtar, havsutsikt och kanske ett dopp för dom som är badfreakar ta då med badkläder och handduk:-)

OBS! Vi träffas denna gång vid gräsmattan vid T-bryggan som ligger vid småbåtshamnen. Det finns toaletter och glasskiosk i anslutning. Se till att ta med något att sitta/​ligga på , då det finns risk att gässen har lämnat sina visitkort på platsen :-)

Picknickmat kan man förslagsvis köpa färdig på nåt ställe eller fixa picknickmaten själv! Dryck köpes i lämplig butik ;-)

CU / Bertrand

Tags: picknick

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.