öppen
aktivitet

Midsommaraftons kväll på Nääs

Dansa kring stången på dagen på midsommarafton, de...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Lekhuset Nääs, Floda Floda Göteborg
Kostnad 40 + fika
Dold info visas när du registrerat dig.

Dansa kring stången på dagen på midsommarafton, det kan man göra på väldigt många ställen. På kvällen däremot är det väl meningen att man ska umgås med sina vänner. Men om man inte lyckats samla ihop till något sådant evenemang så är detta ett av de få offentliga arrangemang i Göteborgstrakten som jag känner till. (Där är aktiviteter under dagen också.​)

Om man som jag tycker att musik och dans är viktigare än alkohol på midsommar så är detta ett trevligt ställe. Det handlar om spelmansmusik, att dansa till eller bara lyssna till. Fram på natten blir det dansuppvisning i fackelsken, vilket är en speciell upplevelse. Därefter fika och sång (att delta i eller bara lyssna då med). Det serveras ingen mat, så ätit bör man ha gjort innan.​

Mer info här: http://www.​naassamfundet.​se/​midsommar/​Program/​

Jag och min man tänker åka dit. Gör oss gärna sällskap!

Tags: dans

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.