öppen
aktivitet

Filmvisning hemma hos mig

Välkomna till filmvisning, miniknytis och goda sam...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Lund
Kostnad miniknytis
2014-06-26 00:00
3 (Annars ställs aktiviteten in)
5 (0 platser kvar)
Dold info visas när du registrerat dig.
Välkomna till filmvisning, miniknytis och goda samtal, hemma hos mig. Jag kokar te eller bjder på annan dryck till något jag bakar eller lagar till. Alla får bidra med något litet till knytisbordet som vi avnjuter till filmen. Kvällens film: The Wolf of Wall Street är en amerikansk biografisk kriminal-komedi från 2013, regisserad av Martin Scorsese. Filmen är baserad på Jordan Belforts självbiografi med samma namn. Huvudrollen som Belfort spelas av Leonardo DiCaprio (Oscarsnominerades för rollen) och filmen hade premiär den 25 december i USA och den 10 januari 2014 i Sverige. 8,3 IMBd Då filmen är nästan 3 timmar lång har jag tidigarelagd visningen, så kom gärna i god tid... Hälsar Ingrid
Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.