öppen
aktivitet

Föreläsning om/mot Jante

Hej alla intresserade! Detta går att läsa på ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö Konferenscenter Sal 1 Olof Palmes plats 1, Malmö Malmö
Kostnad 325kr inkl boken

Hej alla intresserade!

Detta går att läsa på hemsidan:

Vem tror hon att hon är?​!

Varje dag förminskar vi oss själva och våra medmänniskor, i tankar, ord och handlingar - ofta utan att ens reflektera över det. Jantementaliteten är fortfarande rotad i den svenska folksjälen och håller oss nere med sina viskningar: Du ska inte tro att du är något, du duger inte, stick inte ut ... Men du kan överlista Jante och skapa en inre hejarklack som lyfter dig själv och andra! Följ med på en spännande och insiktsfull upptäcktsfärd i konsten att stå upp för dig själv, vända avund till inspiration och visa omtanke om andra. Tomas Gunnarsson är en uppskattad föreläsare, coach och författare, som nyligen kom ut med den hyllade boken ?Att överlista Jante ? om konsten att lyfta sig själv och andra.​?
Föreläsningen riktar sig både till dig som privatperson och i din yrkesroll, eftersom du är en och samma person i grunden men i olika roller. Föreläsningen kommer inte att ge dig ett lyckligt liv, men verktyg och inspiration till att få betydligt fler ljusa dagar både hemma och på jobbet.​

läs gärna mer på hemsidan sen ta beslut. Kommer du då kan du hitta uppgifter om det på hemsidan. Jag har redan gjort betalning. Enkelt. Tomas bok som är inkluderad i priset, får du på föreläsningen.​

Vill du bestämma en träff? Hör av dig gärna.​

varma hälsningar på er!

Cini/​Andrea

Tags: kurs

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.