öppen
aktivitet

"The Selfish Giant"

Kom med och förgyll tisdagen med lite kvalitetsfil...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biografen Grand Sveavägen 2 Stockholm
Kostnad Din biljett + fika

Kom med och förgyll tisdagen med lite kvalitetsfilm. Vi tänkte se The Selfish Giant . Brittisk diskbänksrealism. Filmen visades också på Stockholms filmfestival.​ Saxat från Stockholms filmfestival och SF:s hemsida:

The Arbor«-regisso& 776;ren Clio Barnards drabbande diskba& 776;nksrealistiska drama om tva& 778; skoltro& 776;tta pojkar som rekryteras av en skrothandlare fo& 776;r att stja& 776;la dyrbar koppartra& 778;d. Med tva& 778; arbetarklasspojkar i huvudrollerna och sta& 776;mningsfulla Bradfordmiljo& 776;er har »The Selfish Giant« ja& 776;mfo& 776;rts med Ken Loachs tidiga verk . (Stockholms filmfestival)

Filmen blev en av de av kritiker högst rankade filmerna i Cannes 2013 och belönades med priset Directors Fortnight Europa Cinema s Label, det europeiska biografnätverkets pris för Bästa film . (SF:s hemsida)

För dig som har möjlighet träffas vi kl. 17:40 på biografen Grand. Filmen börjar 17:50. Efteråt tar vi en fika. Du skafar din egen biljett. Jag återkommer med info om var jag sitter.​

Var snäll och avboka dig om du inte komer, så slipper vi vänta på dig i onödan.​

Välkommen!

Mvh Petra

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.