öppen
aktivitet

Welle:Erdball Live KB

Tyska  Welle:Erdball  har blivit något av pionjäre...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kulturbolaget
Bergsgatan 18 Malmö
Kostnad 200

Tyska <a href= https:www.facebook.com/WelleErdball target="_blank">Welle:Erdball</a> har blivit något av pionjärer inom bitpop-genren och mästare på att göra elektronisk musik med element från gamla dataspel... Framför allt med hjälp av kultförklarade hemdatorn Commodore 64, som gruppen också hyllat flitigt i sina låtar. För den mindre invigde kan soundet främst föra tankarna till legendariska Kraftwerk, fast i en betydligt ösigare party-version.​

Sedan början av 90-talet har Welle:Erdball producerat tonvis med musik och vunnit en fullkomligt dedikerad publiks hjärtan världen över. Varje år består av en lång rad liveframträdanden och turnéerna gör endast uppehåll då det är dags att spela in ny musik. Gruppen har gjort sig kända för sina glädjesprudlande och dynamiska liveframträdanden där låtlistan aldrig någonsin upprepas från spelning till spelning.​ 

En konsert med Welle:Erdball är verkligen något utöver det vanliga, så passa på att uppleva gruppen live när de i vår tar sig till Inkonst i Malmö!

<a href= https:www.facebook.com/WelleErdball target="_blank">https:www.​facebook.​com/​WelleErdball</a>

<p dolt nummer /p> <p dolt nummer /p>

 

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.