öppen
aktivitet

Saint Patricks weekend på Fagans!

Uppdatering: Snackade nyss med Fagans personal, de...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Fagans
Per Weijersgatan 4, 211 34 Malmö (040 970 990 till Fagans) Malmö

Uppdatering: Snackade nyss med Fagans personal, det är tydligen en rugby-match som börjar vid 18:00.. Om man inte gillar det är det inte lönt att vara där innan 20:00. Nog inte för fullt innan dess!

Hejsan och skål!

Nu är det visserligen saint Patricks day på månadag den 17e mars, men det firas hela helgen på Fagans enligt traditionen st.​Patricks weekend !! 

Har hört detta från personalen och varit där tidigare år. Musik och ett bra drag med massa trevligt folk och en bra stämmning!

Dyk upp om ni känner för det och drick Guinness eller grön öl! Brukar vara fullt tidigt och massa folk. kom i tid!

Inte mycket idee att försöka mötas upp eller umgås där inne, för trångt och livligt.. Mingla runt och snacka med alla så kanske vi ses under kvällen. Jag brukar stå och hänga nånstans vid pelare/​disk..

Skriv en kommentar om ni undrar något.​

MVH Sebbe

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.