öppen
aktivitet

Blues/funk

Sonic Groove och Åsa Widerberg tillbaks igen på Sa...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

S:t Gertrud Östergatan Malmö
Kostnad 50 riksdaler
2014-03-11 00:00

Sonic Groove och Åsa Widerberg tillbaks igen på Sankt Gertrud. Så här skriver bandet: Nu har du chansen igen om du missade 7-mannabandet Sonic Groove i höstas på Malmös kanske hetaste hak. Du har säkert sett röken av dem i lite olika sammanhang om du diggar funky blues och groovemusik. Och livemusik! För det är där Sonic Groove hör hemma, på klubbscenen med dansanta och lyckliga människor som inte nöjer sig med vad som helst. Åsa Widerberg behöver knappast en närmare presentation i Malmö, där hon värmt upp många bluesälskare tillsammans med sina medsystrar i Blues Sisters. Sonic Grooves medlemmar har spelat på de flesta krogar, klubbar och scener i regionen och vet vad som funkar.​

Inspirationskällorna är många, men varför inte nämna Maceo Parker, Average White Band, Nils Landgren, Etta James och Candy Dulfer. ? Sång: Åsa Widerberg (BluesSisters, Fluke ) ? Saxar/​Munspel: Kenneth Persson (Solid Mess) ? Trumpet: Johan Odin (Lite hit och lite dit) ? Gitarr: Jacob Nyman (Blueprint, Tundra) ? Bas: Björn Svedin (Fluke) ? Trummor: Rickard Linde (Fluke) ? Hammond/​Piano: Erland Jakobsson (Bloosblasters, Mönsterås Blues Band)

Puben öppen fr 18.​00. Bandet på scen fr 20.​00. Inträde: 50 kr. Har du frågor? Kontakta Dr Rock/​Håkan Bladh. Inträdet betalas kontant på plats (bankomat finns på Östergatan). Ingen bordsbokning. Kom i tid!

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.