öppen
aktivitet

Den kreativa hjärnan

Jag sökte vidare på Folkuniversitetet och hittade ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Jag sökte vidare på Folkuniversitetet och hittade detta. Jag är inte säker på att jag kommer själv men lägger det som en aktivitet ändå.
arför kan det vara bra att dagdrömma? Varifrån kommer plötsliga insikter? Hur fungerar kreativitet och är det något man kan lära sig? Genom att förstå ditt minne kan du också förstå dig själv.​Om du förstår hjärnans skådespel kan du lära dig att fatta bättre beslut, bryta vanans makt och utnyttja dina kreativa krafter. I boken Minnet, fram och tillbaka (Volante förlag) berättar Pontus Wasling, hjärnforskare och neurolog vid Sahlgrenska universitetssjukhuset, om hur hjärnan arbetar kreativt med våra minnen och om hur minnen är en förutsättning för att vi ska kunna vara skapande varelser.​Medverkande: Pontus Wasling, hjärnforskare, Institutionen för klinisk neurovetenskap vid Göteborgs universitet & neurolog vid Sahlgrenska universitetssjukhusetPlats: Folkuniversitetet, Norra Allégatan 6, våning 4
Kostnad: Fri entré.​OBS!Begränsat antal platser. Ingen föranmälan.​Med resvervation för ändringar.​
Tags: bok fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.