öppen
aktivitet

Allt möjligt / kompisar

Vi är ett par runt 50 år som tar initiativ till at...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stockholm

Vi är ett par runt 50 år som tar initiativ till att höra om flera vill lära känna flera kompisar som vill hitta på och göra lite ibland? Allt från promenader, till dans, bio, middagar, handarbete, cykling, skidor, fjällresa, annan resa, skridskor osv osv, finns så mycket roligt att göra, om man har några att göra något med som vill göra något. Aktiviteter kan vi hitta på vart eftersom och mellan himmel och jord och lägga ut här på cip. Aktiviteten nu - som vi lägger ut nu, är som en första träff och ta en promenad och en fika och prata igenom vidare framåt. Låter det bra? :) - Boka datum o tid och kom! :)  (Plats bestämmer vi när det närmar sig och beroende på hur många vi blir)

Tags: promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.