öppen
aktivitet

Dragshow - Cabaret Moulin.

Jag har kollat en del amatör-dragshower men inte C...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Tangopalatset
Amiralsgatan 47 (040- 30 01 09 till Tangopalatset) Malmö
Kostnad 100-120 :-
Dold info visas när du registrerat dig.

Jag har kollat en del amatör-dragshower men inte Cabaret Moulin. Men nu ska det bli av. Kanske vi kan ta en öl/​cider/​vin/​alkoholfritt i en av barerna på Tangopalatset 20.​30 och sedan gå och in till showen.​
Från Cararet Moulins hemsida</a>.​
Cabaret Moulins show på Tangopalatset äger rum åtta gånger per år, närmare bestämt första fredagen i (nästan) varje månad. Det är åtta olika shower med blandade shownummer och sketcher. Det kan vara allt från glamorösa klassiska dragshownummer till burleska fräcka och vulgära nummer. Räkna med att tappa hakan flera gånger. Det är EJ att rekommendera att ta med barn då det är ett relativt vulgärt språk i showen. Cabaret Moulin har en rekommenderad åldersgräns på 15 år - dock lämnas yttersta ansvaret till föräldrarna.​<br dolt nummer br>& 65279;
Insläpp för de med förköp/​barbiljett är 20:00. Alla tre barer håller öppet för förfriskningar. Showen startar kl 21:00 och man kan utgå ifrån att strax innan 23:00 är showen slut. Showen har en paus i mitten om 15 minuter.

Tags: barn språk musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.