öppen
aktivitet

Bakom kulisserna hos Sysav

Är du nyfiken på hur miljöarbetet ser ut hos några...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Spillepengsgatan 13, 20213 Malmö Malmö
Kostnad Free

Är du nyfiken på hur miljöarbetet ser ut hos några av Malmös stora företag?​<br />Häng med oss bakom kulisserna hos några av de riktigt stora i 040-området. Under besöken berättar företagen själva om sin verksamhet och hur de jobbar med håll- barhet, vilka problem och möjligheter som finns, och svarar på era frågor.​<br />Om du undrar var ditt matavfall tar vägen, häng på den 21/​11 till Sysav kl 13:30. Håll ögonen öppna här på vår Facebook/​hemsida om du är sugen på några av våra andra företagsbesök. Vi tar stadsbuss 35 kl 12.​40 från Malmö C mot Ö Hamnen.​<br />Prata med: <a href= https:www.facebook.com/jennifer.cronborn?directed_target_id=0 target="_blank">Jennifer Cronborn</a> (senast 11 november, begränsat antal platser!) jennifer.​cronborn@gmail.​com

Tags: promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.