öppen
aktivitet

Brädspelskväll i North Awesome

Så är det dags att sparka igång höstsäsonen! Vi är...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

BRF Bollplanen
Väktarevägen, Norra Åsum (070-492 28 30 till BRF Bollplanen) Kristianstad
Dold info visas när du registrerat dig.

Så är det dags att sparka igång höstsäsonen! Vi är några i krokarna som spelar brädspel men vi vill träffa flera som gillar sådant. Det är spel som Powergrid, Settlers, Finans, Drakborgen, Varulv, Thurn Und Taxis, Risk och många fler. Observera att man inte behöver vara med i klubben för att komma hit!

Det bjuds på kaffe och te, kanske någonting till om ni har tur. Annars är ni välkomna att ta med vad helst ni önskar förtära under kvällen. Det finns ett kök med bl.​a. micro, och även en grillplats precis utanför (kol finns). Annars finns det pizzerior och andra restauranger med mat för avnämtning om man så vill inom ett kort bilavstånd. Vi brukar göra en liten matpaus trots det idoga spelandet.​

Stadsbuss 4 till hållplats Annedalsvägen är lämpligast om man åker kollektivt. Om man dessutom vill sova över (om timmen blir för sen) finns det möjligheter till det också. Och skjuts in till Kristianstad C erbjudes om stadsbussens turer avslutas för tidigt.​

Välkomna!

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.