öppen
aktivitet

WRESTLING - GÖTEBORG vs DANMARK

OBS ändrar aktiviteten till klockan 21:00 blir lit...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Trädgårn
Nya Allen 11 Göteborg
Kostnad 255
OBS ändrar aktiviteten till klockan 21:00 blir lite sen. Men det varar till 02:00 så det är gott om tid på plats

<a href= https:www.facebook.com/gbgwrestling target="_blank">https:www.​facebook.​com/​gbgwrestling</a>
STÅ UPP FÖR GÖTET! Missa inte kraftmätningen mellan GBG Wrestlings mästare Steinbolt och Europas tungviktsmästare Chaos, Hank Havocs come back i ringen, Don Kalifs kamp mot fyra andra wrestlers i den prestigefyllda elimination matchen eller det hatiska mötet mellan Conny Mejsel och danske Michael Fynne. VI SES PÅ LÖRDAG!


Nu är det äntligen dags för mer slagsmål på Trädgår n! Den här gången är det danskarna som ska åka på göteborgsk stryk, då vårt älskade lilla London drabbar samman med våra rödvita grannar i söder. Precis som vanligt när GBG Wrestling arrangerar blir det massor dramatik, action och fest, så gå dit och heja fram Conny Mejsel och resten av gänget. Det blir kul!


Hallandsnyheterna uppmärksammar GBG wrestling
<a href= http://hn.se/nyheter/varberg/1.1901921-tv-conny-mejsel-ar-redo-att-ta-stryk dolt nummer /a target="_blank">
I ringen: Masters of The Mystical Arts, D-Kool, Conny Mejsel, Michael Fynne, Aguila Roja, FVN, Hank Havoc, Den Onda Doppelgangstern, Steinbolt, Chaos, Don Kalif, Nifelwarg, Teen Wolf, Huckleberry Sinn + La Viuda Negra.​
Tags: dans

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.