öppen
aktivitet

Varje Dag Är HELG!

Vi börjar med att krossa fenomenet att söndagar är...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Avenyn
Kungsportsavenyn Göteborg
8 (7 platser kvar)

Vi börjar med att krossa fenomenet att söndagar är en vilodag, det är synd o skam att tro att livet sätter sig på paus läget varje söndag!.... Jag kommer arrangera helt sjukt roliga saker i framtiden att göra....

Det är inget krav på att man måste dricka eller något alls, umgås o ha kul bara... !!

Jag kan köpa ifall någon inte hinner för dom registrerade sig i sista sekunden, men då behöver jag ID på din ålder, dels för jag vill hålla ett moget klienterie och dels för jag vill inte åka på böter..

Så vem är jag? En trummis som älskar äventyr, brottas och göra sjuka saker som känns så rätt vid ögonblicket... Njuter av livet och vill ha kul med andra så alla bör höra av sig då vi kan ta olika nivåer på olika dagar!

Liberal grupp i allmänhet, så vad du gör är ditt mysterium, vi dömmer ingen och låter alla löpa linan ut för att verkligen ha en vild, sjukt rolig oförglömlig resa så småningom när vi blivit ett o samma kompisgäng som alla håller nivån där vi trivs... För konkretare kontakt skriv till mig på : <a href= mailto:taintedinfo@telia.com target="_blank">taintedinfo@telia.​com</a>

Tanken är främst: Varannan Måndag och VARJE söndag och Onsdag... Vad som händer och tidpunkter står specificerat vid varje mötestillfälle!

Så kan du få månadens fest schema samt svar på dina frågor!

Kram på er och hoppas detta är till er belåtenhet!

Dom som vill komma tidigare, senare, äta en bit mat eller bara tjöta o fråga vad fan jag är för fillur... Slå en pling så får du svar vännen!

Varma Kläder är bra nu...

Med bästa vänliga hälsningen

Degen

Tags: fest resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.