öppen
aktivitet

Gratis Kramar/Free Hugs-dag på stan!

Obs! Datum ändrat till 22 juli! Vi hjälper till ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg

<b>Obs! Datum ändrat till 22 juli! </b>

Vi hjälper till att sprida glädje och värme i Göteborg idag!

Vem vill inte ha en go, varm kram ibland Gratis kramar/ Free hugs sker världen över och är ett sätt att sprida kärlek och värme till din medmänniska. När personen själv väljer om den vill ha en kram och sedan närmar sig dig så blir det väldigt fint!

Vi samlas i stan kl. 14 vid fontänen Johanna i Brunnsparken och går sen vidare till nåt ställe och ställer oss,, förslagsvis fredsgatan utanför Condecco, NK, Kopparmärra eller så står vi kvar i Brunnsparken. Du står så länge du känner för det. Blir vi många kan vi sprida ut oss på mer än ett ställe, så fler blir kramade.

Du tar med dig en liten hemmagjord skylt (eller stor om du föredrar det) där du skrivit Free Hugs eller t ex Gratis Kram . Se bilderna för inspiration.​

Sedan vore det trevligt att ta en fika tillsammans eller kanske äta en bit mat!
(Du som vill kan samtidigt passa på att göra reklam för Citypolarna..)
Varm kram / Linda

Tags: gratis fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.