öppen
aktivitet

Pay & Play golf

Hej! Jag skulle tycka det vore roligt att spel...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

svalövs gk
månstorp Landskrona
Kostnad 200
2011-07-10 23:00
4 (3 platser kvar)

Hej!

Jag skulle tycka det vore roligt att spela lite golf imorgon. Jag är inte medlem någonstans så det är pay&play som gäller. Det finns ett antal olika banor att välja på. Jag tycker Svalövs GK har en riktigt bra bana(lika bra som en vanlig bana med långa hål och så). Verka bli lite dåligt väder på förmiddagen imorgon, därför tänkte jag det är bättre att lägga aktiviteten på eftermiddagen(kan dock skjutas framåt vid dåligt väder). Jag har bil och bor i Lund(har plats med max 3 per ink.​golfbag). Möjligtvis kan jag hämta personer hemma eller så möts man upp på Svalös GK direkt. Om det är någon som inte kan imorgon men gärna spelar någon annan dag kan ni också höra av er.​

/​Patrik

Tags: golf

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.