öppen
aktivitet

Valborg med musik i det gröna!

Fira in våren på Valborg vid Näckrosdammen! (bakom...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg
Kostnad 0!
Dold info visas när du registrerat dig.

Fira in våren på Valborg vid Näckrosdammen! (bakom Götaplatsen och mittemot Humanisten)

Gillar du att tralla eller bara lyssna på vårsånger, eller är du en gammal körräv med eller utan kör?​

Kom med och sjung (eller lyssna som publik!) in våren på Valborg med Storkören som enbart finns under detta tillfälle! Ta med stora picnic-korgen och njut i det gröna före och efter med busksång och allmänt mys i (förhoppningsvis) skön vårsol. Storkören kommer att sjunga oavsett väder. Jag kommer att vara där vid 15:30 tiden. Storkören drar igång kl 16:00

Har du några gamla noter ta med dig dem och vill du vara väl inkörd, förbered din sånginsats i respektive stämma. Annars går det bra med lite rajraj där minnet sviker :-) Dessa sånger kommer att framföras då Magnus Ekman, ledare för bl a kören Röstrum, greppar taktpinnen: Längtan till landet (Vintern rasat...), Majsång (O, hur härligt majsol ler...), Glad såsom fågeln”, ”Under rönn och syrén”, Uti vår hage” och Sköna Maj, välkommen”. Därefter sjunger ngr andra körer lite sånger och sedan är det fritt fram för picnickfolket att ta det lugnt och haka på vilka som helst som stämmer upp någon sång.​

Vi som vill tar en snabbtitt på cortégen på väg hem. Själv kommer jag senare på kvällen att dra till Caribe club/​Dtension på Chapmans torg där det är dans till latinorytmer :-)

Väl mött!

Tags: musik dans sång

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.